Styrk dit team på to timer og ni minutter

BESTIL TESTPAKKE - GØR-DET-SELV-VERSION

Onlinetest og materiale så I kan gennemføre en intensiv workshop, hvor I styrker jeres teamkultur. Sådan foregår din bestilling:

 1. Klik på den grønne pil og følg instruktionerne
 2. Hav følgende parat: Navn og mailadresser på alle i teamet - og to datoer:Hvornår skal testen sendes ud? Hvornår skal testen være besvaret?
 3. Når du har godkendt din bestilling, får du mail med de indtastede oplysninger.

Hvis du ønsker testen på ENGELSK, så bestil HER

Sådan foregår det:

 • På startdatoen får hver deltagere et individuelt link til online-testen
 • Morgenen efter deadline får du jeres Team Culture™ Teamprofil og jeres testrapport
 • Du får også et materialesæt, som klæder dig på til at lede mødet, hvor I analyserer jeres testresultat. Materialesættet består af en trinvis manual, et gennemarbejdet mødeprogram og mødeslides tilpasset jeres teamprofil
 • Den samlede testpakke for hele dit team: Pris 12.000,- + moms.

FÅ HJÆLP FRA EN TEAM CULTURE™ KONSULENT

Få en konsulent med særlig ekspertise i Team Culture™ til at bestille testpakken og facilitere jeres teammøde. Og måske vil du kombinerer testen med drøftelser af aktuelle emner i teamet? Sådan et kombineret teammøde varer mellem 3 timer og en hel dag. Det aftaler I nærmere med konsulenten.

Testpakken med konsulent i 3 timer koster typisk: Pris kr. 21.000,- + moms og transport. Vil I have en hel dag, aftaler I prisen med konsulenten.

FLERE MÅDER DU KAN BRUGE TEAM CULTURE™ PÅ

 • Foredrag. Få introduktion til tankegangen i Team Culture™ - og bliv inspireret til et nyt syn på jeres team. Ny forskning og cases fra virksomheder.
 • Udviklingspakke. Tre intensive seminarer til nystartede teams. Få dit nye team til at skabe effektivt samarbejde fra starten.
 • Handlingsorienterede kurser. Er du leder, projektleder eller projektdeltager? Lær at tilpasse teamets kultur til jeres aktuelle opgaver - og lær at teame.
 • Kompetence til tværprofessionelt samarbejde. Train-the-trainer-forløb så I kan hjælpe ansatte eller studerende til at teame på tværs af professioner.

Få et skræddersyet tilbud til jeres team. Ring på 4038 0605 og få en 100% uforpligtende samtale.

DET MED SMÅT

Du betaler ikke ved bestilling, men med faktura.

Betalingsfristen er 14 dage efter testens startdato.

Når testen er færdigudfyldt, modtager hver deltager sin individuelle teamvurdering. Dette testresultat er fortroligt, og hverken leder, kolleger eller eventuel konsulent kan få adgang til det.

Testen tager 8 - 10 minutter at gennemføre.

Team Culture™ Mødet kan gennemføres på 2 timer - men brug gerne lidt mere tid.