Hvordan foregår det? Hvordan ser testen ud? - Og HVILKET MATERIALE FÅR JEG?

Se hvor nemt du bestiller og bruger udviklingsredskabet Team Culture™. Denne video viser de enkelte trin i bestillingen, besvarelsen af testen og til du modtager testresultatet og det grundige materiale, der klæder dig på til at gennemføre den intensive workshop.

OPDAG TESTEN

Så snart du har bestilt en Team Culture™ Testpakke til dit team, får alle teammedlemmer en mail med et unikt link til online-testen på den startdato, du har bestemt. Ved klik på linket kommer man til en introside, der forklarer testen. Her er et udpluk:Herefter følger 30 spørgsmål, der alle består af to forskellige udsagn - hvor man skal vælge det, der bedst passer på teamets måde at fungere på i hverdagen.Deltageren gør sin test færdig, og modtager herefter resultatet af sin testbesvarelse - denne kaldes den individuelle teamvurdering. Testresultatet er anonymt, så kun deltageren får det.


TEAMLEDER FÅR TEAMETS RESULTAT

Når alle teamdeltagere har gennemført online-testen, bliver resultaterne samlet i en Team Culture™ Profil, som du modtager sammen med Team Culture™ Rapporten, der forklarer testresultatet.Du får også en manual til din forberedelse af Team Culture™ Mødet. Den indeholder et gennem-arbejdet program - inkl. gode råd til din ledelse af mødet.


TEAM CULTURE™ MØDET

Du får en pakke slides til at lede jer gennem mødet - fra introduktionen om kulturens betydning over analysen af jeres testresultat og til jeres afsluttende beslutninger om nye handlinger. Disse slides indeholder bl.a. Plum's Team Culture Model®, jeres testresultat og alle de skræddersyede spørgsmål til jeres teamprofil.


UDBYTTE FOR DIT TEAM