Hvordan foregår det? Hvordan ser testen ud? - Og HVILKET MATERIALE FÅR JEG?

Se hvor nemt du bestiller og bruger udviklingsredskabet Team Culture™. Denne video viser de enkelte trin i bestillingen, besvarelsen af testen og til du modtager testresultatet og det grundige materiale, der klæder dig på til at gennemføre den intensive workshop.

Sådan foregår det:

  • På startdatoen får hver deltagere et individuelt link til online-testen
  • Morgenen efter deadline får du jeres Team Culture™ Teamprofil og jeres testrapport
  • Du får også et materialesæt, som klæder dig på til at lede mødet, hvor I analyserer jeres testresultat. Materialesættet består af en trinvis manual, et gennemarbejdet mødeprogram og slides tilpasset jeres teamprofil

OPDAG TESTEN

Så snart du har bestilt en Team Culture™ Testpakke til dit team, får alle teammedlemmer en mail med et unikt link til online-testen på den startdato, du har bestemt. Ved klik på linket kommer man til en introside, der forklarer testen. Her er et udpluk:

Herefter følger 30 spørgsmål, der alle består af to forskellige udsagn - hvor man skal vælge det, der bedst passer på teamets måde at fungere på i hverdagen.

Deltageren gør sin test færdig, og modtager herefter resultatet af sin testbesvarelse - denne kaldes den individuelle teamvurdering. Testresultatet er anonymt, så kun deltageren får det.

TEAMLEDER FÅR TEAMETS RESULTAT

Når alle teamdeltagere har gennemført online-testen, bliver resultaterne samlet i en Team Culture™ Profil, som du modtager sammen med Team Culture™ Rapporten, der forklarer testresultatet.

Du får også en manual til din forberedelse af Team Culture™ Mødet. Den indeholder et gennem-arbejdet program - inkl. gode råd til din ledelse af mødet.

TEAM CULTURE™ MØDET

Du får en pakke slides til at lede jer gennem mødet - fra introduktionen om kulturens betydning over analysen af jeres testresultat og til jeres afsluttende beslutninger om nye handlinger. Disse slides indeholder bl.a. Plum's Team Culture Model®, jeres testresultat og alle de skræddersyede spørgsmål til jeres teamprofil.

UDBYTTE FOR DIT TEAM