Mange taler om kulturen – vi gør faktisk noget ved den

SÅDAN GØR DU DIT GODE TEAM ENDNU BEDRE

Teams er svaret, når komplekse opgaver skal løses. Men mange teams spilder deres ressourcer uden at vide det – med fare for at skade bundlinjen. Genkender du billedet? Så ved du også, at teams af dygtige personer der supplerer hinanden, ikke er garanti for flotte resultater. De afhænger af den teamkultur medlemmerne skaber.

Hvordan ser det ud i dit team lige nu? Hæmmer kulturen jeres præstationer? Eller er den en løftestang for optimale resultater?

Team Culture® er et enkelt redskab, du bruger til at styrke din teamledelse og få dit team til at skabe endnu bedre resultater, videndeling og arbejdsglæde. Den unikke Team Culture® test bygger på relevante teorier og solid viden fra mange typer af teams – og er gennemtestet af en række anerkendte virksomheder. Findes både på dansk og engelsk.

Se i denne video hvordan I kan skyde genvej til uventede gode resultater:

Er dit team også klar til at skifte til et højere gear? Alle slags teams har udbytte af testen – små og store, ad hoc og faste – og interne og tværgående teams.

Du kan selv styrke dit team på 2 timer og 9 minutter eller du kan vælge andre måder at bruge Team Culture® på. Hvad har I brug for lige nu?

VÆLG TESTEN OG FØLG VÆRDIKÆDEN

Med Team Culture® Testen kan dit team nå et højere niveau i jeres samarbejde, så jeres virksomhed får mere ud af det arbejde, der præsteres. Testen giver teamet en ny indsigt og nye redskaber, som vil føre til bedre teamresultater, og i sidste ende vil den forbedrede teamledelse kunne ses på bundlinjen.

Den samlede værdikæde ser således ud:

logo_referencer_DA

Karl K. B. Andersen


Project Director, TDC Wholesale

  • "Dette gav tryghed og tillid, og vi blev stolte over vores gode samarbejde. En fin temperaturmåling, der gav et fælles sprog"
  • "Team Culture er en overskuelig investering i noget, der virkelig kan bringe teamet videre "
  • "Testpakken lægger op til, at vi får noget konkret ud af det, og det gjorde vi faktisk"
  • "Alt fungerede godt og spørgsmålene til vores teamprofil var supergode. Energien på mødet var høj og alle 10 bidrog aktivt"